Novosti

Istraživanje IMS predstavlja Hikvision kao Broj 1 DVR svetskog proizvođača

picture
Podeli Tweet

Svetskom tržištu za CCTV kamere i opreme za video nadzor izveštaj 2010. je još jednom potvrdio da je Hikvision na tržištu vodeće pozicije br.1 dobavljač DVR-proizvodima širom sveta. Pored toga, Hikvision je rangiran na petoj poziciji u CCTV opremi za video nadzor i kategoriji u svetu, značajan skok od devete pozicije prošle godine.
“Hikvision je nastavila da raste zdravo i brzo u poslednjih nekoliko godina”, rekao je Gari Vong, analitičar istraživanja IMS. “Uprkos ekonomskoj krizi, Hikvision je ostao najveći snabdevač proizvoda DVR na svetu u pogledu udela prihoda tržišta u 2009, impresivno dostignuće za kompaniju koja je aktivna na tržištu za manje od 10 godina.”
“Mi sa zadovoljstvom konstatujemo da IMS-izveštaj potvrđuje naša dostignuća na tržištu video nadzora”, rekao je Pola Cai, potpredsednik Hikvision. “Ovaj rezultat pokazuje da je Hikvision u toku i dokazao sposobnost da obezbedi vodeće proizvode i rešenja za naše klijente.”
“Pored naših napora u razvoju proizvoda i inovacija, ulažemo i velike korake da se naši proizvodi integrišu sa softverima i hardverima naših partnera”, Cai nastavio. “Ovo nam mnogo pomaže u osvajanju izvanredne performanse u industriji bezbednosti i zadovoljavanju potreba kupaca.”

O Hikvision

Hikvision Digitalna Technologi Co, Ltd, vodeći je dobavljač digitalnih proizvoda video nadzora sa sedištem u Kini, ima tri decenije iskustva u istraživanju i razvoju video tehnologije. Od A / V kompresijvnih kartica, ugrađeni h DVR neto, hibridni DVR i multi-svrhe digitalnih video servera, na umreženim front-end “proizvodima kao što su IP kamere i IP brze kupole, Hikvision nudi najnaprednije rešenje za H.264 digitalni nadzor u industriji zasnovana na njenom vlasništvu patentiranih algoritama. Sa 3500 zaposlenih širom Kine i sveta, u kome su 1000 & R inženjeri, Hikvision je proširio poslovanje iz Kine u svet. Dinamičan rast koji je ostvarila kompanija, dodelio je tri godine u rolni Deloitte kao Top 50 Haj-tek brzorastućih preduzeća u Kini, kao i “Forbs” najveći potencijal malih i srednjih preduzeća u Kini (broj 4 u 2008).

O IMS istraživanju

IMS Istraživanje (www.imsresearch.com) je osnovano 1989. i danas je jedan od vodećih dobavljača za detaljno, kvalitetno istraživanje tržišta na globalnom tržištu ekektronske industrije. Kompanija godišnje objavljuje stotine izveštaja, i prodaje se u više od 40 zemalja širom sveta. IMS Research početni uspeh kao provajder istraživanja tržišta bio je pod velikim uticajem svoje bliske veze sa poluprovodničkom industrijom. Tokom poslednjih deset godina, međutim, kompanija je proširila svoj fokus i sada pruža detaljne informacije o širokom spektru elektronskog tržišta, kao što su bežične komunikacije, automobilska industrija, potrošača, servo, fabrika automatizacije i bezbednosti.