PVA-15CST

PAVIRO настолен микрофонен пулт

PVA-15CST

Наличен

PAVIRO настолен микрофонен пулт

PAVIRO настолен микрофонен пулт

PAVIRO микрофонен пулт с 15 свободно програмируеми бутона. Вход за аудио сигнал и вход за външен микрофон. Възможност за монтаж на PVA-1KS и PVA-1EB.