PVA-20CSE

Разширение за настолен микрофонен пулт BOSCH PAVIRO

PVA-20CSE

Ограничена наличност

Разширение за настолен микрофонен пулт BOSCH PAVIRO

PAVIRO разширение за настолен микрофонен пулт PVA-15CST с още 20 програмируеми бутона.